Za više informacija pozovite: +381 64 28 60 105

Čime se bavimo

Usluge uvoza i carinjenja robe i automobila iz inostranstva. Ne ustrucavajte se, ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas a mi cemo Vam ljubazno odgovoriti.

Vrsimo transport robe kako na teritoriji Srbije tako i u celoj Evropi. Posedujemo veliki broj vozila velikih gabarita, tako da cete sa nama prevesti robu bezbedno i u najkracem vremenskom roku.

Vardarsped se bavi i uslugama medjunarodnog transporta ka svim mestima u svetu i obrnuto. Obavljamo sve spediterske radnje u vezi uvoza i izvoza. Za svaki prevoz organizujemo osiguranje robe.

Vardarsped d.o.o. poseduje javno carinsko skladište velike površine u kome se roba smešta po propisanim uslovima. Ne ustručavajte se, ako imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas a mi cemo Vam ljubazno odgovoriti.

Prodaja nove i polovne opreme za sve vrste zanatskih radionica, poljoprivrednih mašina, građevinskih mašina i opreme, alata i jos mnogo toga. Pogledajte našu najnoviju ponudu.

U sklopu naše firme se nalazi i ADA Auto Centar u kome mozete uraditi kompletan pregled i servis vozila. ADA Auto Centar nudi kompletan servis vozila, auto mehanika, auto elektrika, auto limarija, vulkanizer, reglaža trapa i još mnogo usluga. Pogledajte lokaciju ADA Auto Centra.

O nama

Vardar Šped Priboj


"Vardar Šped" d.o.o. sa sedištem u Priboju (Srbija) je osnovano 2005 godine od kada je lider u svojoj poslovnoj dealtnosti za sta su zasluzni profesionalizam i kvalitet usluga i robe koju nudimo našim komitentima.

U okviru naše firme postoje i izdvojene poslovne jedinice:

  • R.J Prijepolje nalazi se u zgradi carine na Kolovratu.
  • R.J Nalazi se na graničnom prelazu sa Crnom Gorom u Gostunu.
  • R.J Uvac nalazi se na graničnom prelazu sa Bosnom i Hercegovinom.

Naša firma se uglavnom bavi sledecim delatnostima: Uvozom i carinjenjem robe i automobila, transportnim uslugama u zemlji i inostranstvu, medjunarodnim transportom i prodajom nove i polovne opreme za sve vrste zanatskih radionica, poljoprivrednih mašina, građevinskih mašina i opreme, alata i jos mnogo toga.